vacanta!!!!!

cu mult drag imi amintesc de vacantele petrecute in copilarie si adolescenta!erau vacantele frumoase petrecute alaturi de bunici. si cum sa nu o iubim pe bunica  draga de ea cand ne facea tot ce ne doream si inca ceva pe deasupra?dimineata ne trezeam in mirosul turtitelor calde coapte pe soba care asteptau cuminti langa cana cu lapte .apoi joaca cat cuprinde fara restrictii de genul ”nu te urca -e periculos”sau”nu ai voie sa parasesti zona blocului fara sa anunti”.nu !!! bunica ne spunea doar atat:aveti grija unul de celalat si nu ma faceti de ras in sat!!!la pranz nu ne obliga sa mancam doua feluri,daca ne trebuiau clatite la miezul noptii ne facea..si atunci poti tu oare sa nu o iubesti!!!

satul mamei e in zona siretului si scaldatul era una din preocupari.ne balaceam pana ne apuca foamea apoi o luam incet prin zavoi unde fara mila eram atacati de sute de tantari tupeisti !! intr-un final ajungeam acasa lihnite de foame !!!!

sambata era deosebita prin faptul ca rula film la caminul cultural.nu vizionam nu stiu ce film grozav dar ne intalneam cu  toti tinerii din sat si era asa frumos!!

nu mai sunt acele timpuri,nici noi nu mai suntem la fel dar amintirile nu ni le poate lua nimeni.sunt si vor fi vesnic in mintea si sufletul nostru!!!!

Anunțuri

Un gând despre „vacanta!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s